In de uitverkoop!

maandag 9 januari 2012

Druk, druk, druk...

We hebben de vakantie afgesloten met een bezoek aan de dierentuin, gisteren. Daar is altijd van alles te zien. Ik merkte dat de dames nu anders naar de dingen kijken dan een jaar geleden. Inge kan ook alles zelf lezen en ze willen allebei van alles weten. Erg leuk vind ik dat.
Ze hebben in de dierentuin nu leeuwen. Die hadden we nog niet gezien. Het was erg leuk. We hadden geluk dat een van de leeuwinnen een voetbalshowtje gaf. Ze was druk met een bal aan het spelen. Ze gooide hem in het water, viste hem eruit en rende ermee weg. En weer opnieuw.


Het mannetje lag mooi te zijn en bekeek iedereen die hem bekeek.


Lieke heeft nog even een onderonsje gehad met de leeuwin. Misschien wilde ze haar broodje kaas wel even proeven. Dat was een mooi gezicht. Ze stonden elkaar mooi aan te kijken.


In een dierentuin kun je een hoop inspiratie opdoen voor mooie quilts. Bijvoorbeeld van een mooie vlinder of het hoofd van een zebra. Genoeg keuze. Je moet het wel zien...Na ons dierentuin bezoek ben ik maar snel weer aan de slag gegaan met de hartjes.

Vandaag was alles weer "gewoon".
Het is wel even weer wennen dat Inge weer naar school moet. We kunnen nu niet meer lekker aankeutelen 's morgens, maar weer op tijd in de kleren en op de fiets. Nu was ik weer alleen met Lieke vanmorgen. Is een stuk rustiger...
Na de nodige huishoudelijke beslommeringen ben ik weer achter de naaimachine gegaan. Met als resultaat dat de klepjes nu klaar zijn! Mijn hart maakte een sprongetje toen ik de eerste omdraaide nadat ik hem genaaid had. Ik ben erg blij met het resultaat.

Hier zijn het nog ingepakte verrassingen:

En dit is het resultaat:Nu heb ik eerst maar even gestofzogen. Alle draadjes weer weg. De naaimachine is even weer van de tafel, want nu ga ik aan de slag met 2 grote harten. Dat zijn een heleboel stukjes. Dus knippen en tekenen en daarna weer naaien. Zo gaan die dingen, het begint altijd weer van voor af aan. Hopelijk krijg ik weer zo'n mooi resultaat.
Kopje thee erbij en aan de slag.


Ik wens iedereen een fijne week.

Groetjes van Janien

1 opmerking:

  1. Prachtig, jouw verhaal over de ervaring in de dierentuin. Ja, met kinderen is het daar het leukst. De kinderen genieten van de dieren en wij genieten weer van hen. Die harten, geweldig knap gemaakt en geweldig mooi zijn ze. Groetjes, Marleen.

    BeantwoordenVerwijderen