In de uitverkoop!

woensdag 4 januari 2012

Alweer hartjes

Wat een weer gisteravond! Nederland is weer flink uitgewaaid. Onze meiden konden niet slapen van het weer. Ik kan me het indenken met zo'n storm en onweer, regen en hagel.


Maar, we laten het weer voor wat het is... Immers kun je heerlijk in huis met lapjes bezig zijn als het zulk weer is en je niet aan het werk hoeft.
Gisteravond en vanmorgen ben ik met de hartjes bezig geweest. Nu heb ik verschillende gemaakt. Toen ik met deze bezig was begon ik te twijfelen over de lichte kleur en heb ik voor de tweede 2 donkere kleuren gebruikt.


Ik vind dat de lichte kleur teveel op de achtergrond kleur lijkt, denk ik... De donkere komt mooier uit. Ik zou graag jullie mening hierover weten. Zal ik een nieuwe maken (lees: de lichte stukjes vervangen voor donkere) of toch niet? Wat vinden jullie?

Over de andere twee ben ik wel heel tevreden.Nog 5 (of 6) te gaan en dan nog twee grotere voor de buitenkant van de tas.

Alvast bedankt voor het meedenken.

Liefs van Janien

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke hartjes.
  De lichte is inderdaad wat minder duidelijk, maar ik vind dat je hem er wel in kunt laten.
  Wat maak je verder leuke dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zien er leuk uit die hartjes maar ik zou toch dat lichte stofje verandere in een wat donkerder kleurtje .
  Maar je moet doen waar jij een goed gevoel over hebt.
  Groetjes Meriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK vind de hartjes heel geslaagd, inderdaad vind ik de lichte kleur een beetje te licht, maar bij de tas komt hij waarschijnlijk wel goed uit. Ik ben erg trots op je, dat je ondanks je drukke baan en gezin nog tijd voor je blog hebt ook.
  Liefs mama

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lichte hartjes zijn idd niet zo duidelijk. Misschien kun je het oplossen door die met donker garen rondom te quilten zodat ze er beter 'uit komen'. Dan hoef je ze niet over te maken.

  BeantwoordenVerwijderen