In de uitverkoop!

maandag 21 januari 2013

Slaapkamergeheimen

Tsjonge, wat een weer is het hier vandaag. Gisteren nog heerlijk naar de ijsbaan geweest en vandaag kunnen we sleeën. Heerlijk! Ik vind het prachtig. Het was alleen vanmorgen niet al te gemakkelijk om de kinderen naar school te brengen. Lopend door de sneeuw met een fiets aan de hand met kind achterop en een knie die nog niet hersteld is. (Ik kan er een boek over schrijven, over die knie...)
Maar nu zit ik lekker warm in huis en de meiden mogen tussen de middag bij opa eten. Die woont dichtbij school. Heel fijn.
 
Misschien kan ik straks nog sneeuwverven. Dat lijkt me leuk. En vanmiddag hopelijk foto's maken van onze kinderen spelend in de sneeuw. Wat een feest!
 
Maar eerst zal ik jullie iets over mijn "slaapkamergeheimen" vertellen. Niks spannends, hoor. Ik had jullie beloofd de ragtime-dekens te laten zien als ze af zijn. Ze zijn al een paar dagen klaar, maar ik wilde ze helemaal tot hun recht laten komen op de foto en in onze slaapkamer. Dus er moest gisteren eerst nog gesaust worden. Het schuine dak is nu grijs, was wit. Ik vind het een goede keus geweest. Vandaar dat jullie nu dus een kijkje in een stukje slaapkamer krijgen.
 


 
We zijn er helemaal blij mee. En ik kan je vertellen dat we er vannacht heerlijk onder hebben geslapen. Hij is lekker zacht!
 
Voorlopig ga ik lekker aan de slag met m'n applecore. Afgelopen weekend heb ik er heel wat geknipt, maar daarover meer de volgende keer.
 
Fijne week allemaal en doe voorzichtig!
 
Liefs Janien

9 opmerkingen:

 1. Dat lijkt me heerlijk slapen!
  Jammer dat je er dan niets meer van ziet:)

  Groet,
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bofferd, de ijsbaan open. Hier is de ijsmeester dit weekend met buggy en al door het ijs gezakt, toen ze de sneeuw weg wilde halen. Hier nog geen open ijsbaan en de sloot ziet er ook niet goed uit..... wij genieten voorlopig nog van de sneeuw.

  Wat een mooie slaapkamer heb je er van gemaakt, ziet er sfeervol uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad erg mooi geworden meid. Vele lekkere slaapuurtjes onder je mooie dekens in je nieuwe slaapkamer. Liefs mama

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi en eigentijds! Heerlijk nu met dit weer om er onder te liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij past inderdaad prachtig op jullie slaapkamer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je ragtime is een plaatje!!! En dat het heerlijk is om onder een quilt te slapen: dat doen wij al jaren! Ik ben erg benieuwd naar je apple-core...ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh wat mooi, dat rood erin. Ik zit met bewondering naar jullie slaapkamergeheim te kijken. ERRUG mooi!!!

  Groetjes
  tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Harstikke mooie slaapplek geworden op deze manier. Heel erg leuk en knus!

  BeantwoordenVerwijderen