In de uitverkoop!

zaterdag 12 mei 2012

Jaaah!!!

Kom ik gisteravond thuis uit m'n werk, ligt er een envelop op mijn bord. Ik zie hem liggen, maar loop naar de kapstok om m'n jas op te hangen en ineens dringt het tot me door. Van het Quiltersgilde! Ik voel dat m'n hartslag versneld en ik krijg de kriebels en wordt een beetje warm. Spannend! Zal ik hem dan maar open maken? Ja, nu direct! En jahoor, ook mijn inzending is goedgekeurd voor de algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde. Ik voel me zo blij als een kind. Sinds gisteravond heb ik het iedere keer even in m'n hoofd en krijg er een blij gevoel van. Ik had het namelijk niet meer verwacht. Ben best een beetje trots.
Ergens hier op mijn blog kun je een heel klein stukje terugvinden van wat ik heb ingestuurd, maar in Deventer is het live te aanschouwen.

Even weer met beide beentjes op de grond en ook weer niet, want vandaag heb ik weer een heerlijke dag gehad. Met de hele lieve dames. Zo gezellig.
Ik ben bezig geweest met een wintermandala van vilt. Klinkt natuurlijk niet heerlijk warm, want we willen nu dacht ik toch wel eens voorjaar. Maar dan is hij wel voor de winter klaar. 1 Sneeuwpopje heb ik gemaakt. Voor de andere 3 alles al wel geknipt en dan de jongetjes en meisjes nog.
Als het af kunnen jullie het geheel zien. Ik hoop wel dat het dan heerlijk warm is buiten. Deze sneeuwmannen smelten toch niet.
Na afloop heerlijk naar huis gewandeld.

Fijn weekend nog en tot snel.

Lieve groet van Janien

2 opmerkingen:

  1. he gelukkig, jij ook. gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd dat je quilt mee mag doen met de expositie!!

    BeantwoordenVerwijderen