In de uitverkoop!

dinsdag 8 mei 2012

De terugkomdag

Vandaag was een heerlijke dag. Wat heb ik genoten! We hadden vandaag de terugkomdag van de tassencursus. Er zijn heel wat tassen, twee mooie quilts en mooie broeken en een rok geshowd. Stuk voor stuk prachtig. Oja, en ook nog een heel mooi jasje. Zo leuk om te zien hoe iedereen er een eigen invulling aan geeft, qua stoffen en kleuren en ook indeling van de vakjes en noem maar op.
Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Bij binnenkomst koffie/thee met zelfgemaakte gebak. Tussen de middag een heerlijke lunch met soep en sandwiches ook zelf gemaakt en 's middags ook nog een heerlijke high tea. De accomodatie was ook helemaal goed. We hadden allemaal lekker de ruimte om te werken.
We hebben ook nog gewerkt. Een aantal aan een leuk tasje en een aantal aan een naaldenboekje. Zo leuk! Kortom, niets dan lof.

Hieronder een aantal foto's om een idee te geven van deze dag.

Nou dames, dit is een hele lijst. Met meer dan 100 foto's is het onmogelijk geworden om ze allemaal te plaatsen. Als je er wat van wilt copiëren, ga gerust je gang. Sta je er niet bij (sorry) of wil je nog andere foto's zien, laat dan even een berichtje achter. Dan kan ik nog wat mailen. Ik weet nog niet hoelang ALLE foto's blijven staan. Misschien heb ik later de "ruimte" weer nodig voor andere foto's, maar voorlopig kun je hier nog terecht.
Het was een geweldige dank. Allemaal heel erg bedankt!

Liefs van Janien

7 opmerkingen:

 1. Geweldig mooie tassen en wat een vlijt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor Janien!!!! De tas van jou en jouw moeder zijn ook heel erg mooi. Alle tassen zijn mooi, evenals de quilts en de geshowde kleding. Fantastisch en dan niet te vergeten onze gastvrouw. Wat een geweldig mens is die Marga.
  Heel fijn dat jullie m'n moeder hebben meegenomen.

  Groetjes en tot ziens.
  Heel veel quiltplezier!!!

  Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Janien, Het was inderdaad een geweldige dag!! En wat een heerlijk gevoel om samen zo'n dag met elkaar te genieten van elkaars werk. Het zijn allemaal topstukken geworden. Heel veel quiltplezier en tot een volgende ontmoeting.
  Groetjes,...........Margot uit Zuidlaren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Janine,
  Leuk om al de fotos te zien. Het was een hele leuke dag met heel veel mooie dingen en gezellige dames. Mijn kleine tasje is bijna af, ik was natuurlijk verder gegaan met de machine! Alleen de rits nog.,..............

  Groetjes
  Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk al die verschillende tassen en volgens mij heb je een hele leuke terugkomdag gehad!
  Fijne dag,
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige tassen allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen