In de uitverkoop!

donderdag 24 mei 2012

Ik ben er nog...

Ik ben er nog hoor. Het is even een beetje stil van mijn kant. Ik ben druk bezig met m'n quiltS. Ja, s, wel 2 tegelijk. Nog steeds, want er zijn ook dagen dat ik helemaal niks eraan doe. Op hemelvaartsdag heb ik een heleboel kunnen doen. Het streven was dan ook om de knopenquilt klaar te maken. Helaas is dat nog niet gelukt, maar ik vind het wel heerlijk om eraan te werken. Er was nog teveel te doen. Nu schiet het op. Bijna een affo.

De viltquilt is inmiddels afgebiesd, maar moet nog quiltwerk hebben en wat extra's. Ik ben er nog niet helemaal uit wat dat gaat worden. Hij hangt nu mooi over het traphek op de zolder. Te wachten op wat komen gaat...
Beide quilts zijn eigen ontwerpen. Daar ben ik best heel trots op.

We hebben ook tussendoor weer wat lapjes geverfd met de sneeuw uit de diepvries. Hij is nu bijna leeg :). Dan moeten we echt weer wachten op de winter. En die mag van mij nog een poos weg blijven. Ik kon niet heel veel lapjes tegelijk doen, omdat ik niet zoveel emmertjes had. Dat is inmiddels voor mekaar. Lieke heeft ook weer mee geholpen. Ze vindt het fantastisch en heel interessant. Mama heeft deze keer ook mee geholpen. Gezellig!
Twee lapjes hadden we gemaakt voor moeders. Voor elk lapje een verschillende blauw en rood. Ze houdt namelijk erg van paars. 1 Lapje is ook echt paars/aubergine geworden en de ander is voor het grootste deel toch blauw/rood gebleven met paarse vlekken, maar ook heel mooi. Ze passen goed bij elkaar. Ik heb er helaas geen foto van gemaakt voor ik ze weggaf. Misschien later.

Kortom, er wordt druk gewerkt. Soms aan de quiltS maar meestal aan andere dingen.
We genieten ook heerlijk van het mooie weer. Doen jullie dat ook?
Fijne week nog en tot snel!

Liefs van Janien

1 opmerking:

  1. Ja, dat sneeuwverven is best interessant, wie weet doe ik het ook van de winter of een andere winter ;-))
    Die knopenquilt en de viltquilt, beide zijn mooi, eigen ontwerpen?
    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen