In de uitverkoop!

woensdag 21 maart 2012

Lente!

Tot mijn "schrik" zag ik dat het al ongeveer anderhalve week geleden is sinds mijn laatste blog. Ik ben er nog, hoor ;0) De afgelopen tijd heb ik mij bezig gehouden met veel verschillende bezigheden en niet zoveel heel veel naaien. Ik heb me evengoed prima vermaakt.

Ik ben met mijn zusje naar de ijsspeedway geweest,

afgelopen zaterdag hadden we weer een gezellige moeder-en-dochters-dag,
met als resultaat dat ik weer een stukje verder ben met m'n viltquilt:

Tussendoor nog flink opgeruimd in de garage, het "containerhok" (=klein schuurtje) Met als gevolg een stukje meer ruimte om te reorganiseren. Dat geeft ook een goed gevoel. En in de tuin bezig geweest.

En vandaag is het lente! We hebben viooltjes gekocht en gepland. Maar liefst 120 stuks. Dat is best veel, maar ik vind ze niet weer in al die emmers en plantenbakken. Het fleurt er hier lekker van op.En we hebben al gepicknickt, zoals Lieke dat noemt. We hebben dus gezellig wat gedronken op het bankje voor het huis. Lieke mocht een pakje. Dat was een echt picknickfeest. En voor mama een heerlijk kopje thee. Inge was aan het koken en bakken bij de plaatselijke jeugdsoos. Zij heeft het ook prima naar haar zin gehad.


Toch wil ik graag afsluiten met iets "quilterigs". Daarom haal ik een quilt uit de oude doos voor jullie. Hij past goed bij vandaag. Het is mijn violenquilt. Eigen ontwerp. Omdat ik elk jaar in de weer ben met viooltjes. Ik vind ze altijd erg mooi en gezellig en heb daarom een paar jaar geleden besloten om er een quilt van te maken.
Ik heb foto's gemaakt van de viooltjes die ik toen in de potten had staan. Daarvan de mooiste uit gezocht en ermee aan de slag gegaan. Met dit als resultaat:Nu ga ik snel eten koken.
Voor iedereen een fijne week nog en tot snel. Geniet van al het mooie weer als je de gelegenheid hebt.

Quiltgroet, Janien

3 opmerkingen:

 1. Jeetje, wat een leuk viooltjes-quilt! Leuk ontwerp!!! En wat een leuke meisjes! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij jou is het zeker voorjaar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het eerste foto inspirerde mij niet zo maar de andere zijn leuk.Wat een heelijke meisjes heb je!Geniet ervan van voor je'weet zijn ze zomaar groot!Violen zijn mijn lieveling bloemen dus dat werkje wil ik wel even lenen ;D LOL.
  Wat ik maar wil zeggen....Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen