In de uitverkoop!

vrijdag 2 maart 2012

Award!


Vorige week kreeg ik van Mireille de "Liebster Blog Award". Geweldig! Heel erg bedankt hiervoor. Als je wat meer wilt lezen over Mireille kijk dan op haar blog. Ze maakt hele leuke dingen. Ze is een creatieve duizendpoot, als ik dat zo mag zeggen. Hier kun je haar blog vinden:
Mireille

Ik heb eerst even uit moeten zoeken wat deze award inhoudt en wat ik er verder mee moet doen, maar ik ben eruit.
Het is de bedoeling dat ik hem doorgeef aan 5 bloggers met minder dan 200 volgers. Zo worden zij eens in het zonnetje gezet. Wat hoewel je misschien niet zoveel volgers hebt kan het natuurlijk best zo zijn dat je ze wel verdient. Ze moeten je maar net weten te vinden. Het was geen makkelijke keus, want uitendelijk verdient iedereen er een om zoveel verschillende redenen. Alles wat ik zie en lees verdient speciale aandacht. Toch heb ik er vijf gekozen.

Ik geef deze award graag door aan:

Christina!
Ze maakt hele mooie dingen die elke keer weer mijn volledige interesse weten te wekken. Ze geeft ook altijd leuke reacties op mijn blog.

Marleen!
Ze is een creatieve duizendpoot. Van alle markten thuis. Altijd leuk om te bekijken wat voor moois ze allemaal maakt. En vaak even een gezellige reactie op wat ik zoal maak.

Mirjam!
Ze schrijft hele gezellige blogjes en durft ook te schrijven over de dingen die niet meteen gaan zoals ze zou willen. Soms komen steekjes niet zo uit de naald als ze wil, respect, maar ik zie het niet. Hele mooie dingen maakt ze.

Aart!
Omdat ik het zo vreselijk leuk vind dat er ook mannen zijn die quilten en hier ook nog een blog van bijhouden. Wat Aart maakt is heel bijzonder en eigentijds. Een inspiratiebron. Niet bang om iets nieuws te proberen.

Ina!
Ook zij verdient een award. Ik vind het heel bijzonder hoe ze omgaat met textiel. Ik heb echt werk mogen bekijken en ik vind het echt heel mooi. Zo precies en goed over nagedacht. Ook leuke tips gekregen over het werken met foto's. Hier kan en wil ik nog een heleboel van leren.

Jullie verdienen allemaal zonder meer deze award. Ik hoop dat jullie hem waarderen en hem doorgeven. Geniet ervan.


Nu even iets anders. Dit is mijn 50ste berichtje! Vind ik ook wel een benoeming waard. (of hoe noem je zoiets) Nog steeds vind ik het erg leuk om te bloggen en ben niet van plan ermee te stoppen.

Vandaag ben ik een dagje vrij. Heerlijk. Straks komt m'n moeder en gaan we vandaag naaien. We maken misschien een etuitje voor in de "mega-tas". En anders ga ik verder met m'n knopenquilt, want dat wordt het. Ik houd erg van knopen, dus er moeten veel knopen op komen. En dat lukt al aardig.
Kijk maar:Onze meiden gaan kleien en zandschilderen hebben ze al verteld.
Wat het eindresultaat van deze dag is zullen jullie nog wel zien.
Fijne dag allemaal.

Liefs van Janien

2 opmerkingen:

 1. Hoi Janien,

  Ik vind het een eer en vind het ontzettend lief van je, ik schoot er gewoon even van vol, ben echt een ouwe sentimentele troela aan het worden. Won van de week bij Hermies Hobbies, volgens mij http://hermieshobbies.blogspot.com, een schattig paperpiece projectje van bootjes gewoon door een gokje te wagen, dus mijn week kan niet meer stuk. Ik weet niet zo goed hoe ik een linkje door geef door simpelweg "klik". Maar nu kun je ook even op haar blog kijken.
  Dus Janien, dank je wel, ik ga er het weekend wat over op m'n blog schrijven, eerst moet ik boodschappen doen, naar de bib, enz enz enz. lieve groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Janien, Wat een verrassing, dank je wel. Ik heb er inmiddels over geschreven op mijn blog én hem doorgegeven aan vijf quilters die volgens mij dit zonnetje ook verdienen. Heel bijzonder maar wat is het moeilijk om recht te doen aan iedereen. Wat leuk is dat je vanzelf ook weer op de site van de andere genomineerden gaat kijken.
  Liefs,
  Ina.

  BeantwoordenVerwijderen