In de uitverkoop!

woensdag 7 maart 2012

Gaten

Wie had dat gedacht...
Vandaag heb ik gaten gemaakt in m'n quilt en het was nog de bedoeling ook! Een experiment. Tot nu toe ben ik er tevreden over, maar ik moet er nog wel mee verder. Het is zo nog niet af.
Er zullen nog wel de nodige knopen op komen en meer kleur. Er zitten nog ideetjes genoeg in m'n hoofd. Dat komt dus vast wel goed. En zo niet dan heb ik er in ieder geval weer van geleerd ;o)
Oja, vrijdag schreef ik over die dag dat ik zou gaan naaien en de meiden zandschilderen? Nou, daar kwam niet veel van terecht. We hadden de hele morgen aanloop van lieve mensen en Inge en Lieke hebben van alles geknutseld en gedaan, maar er is geen zand aan te pas gekomen.
Van mijn naaiwerk kwam ook niet veel terecht. Het speldenkussen wat ik eerder had gemaakt heb ik helemaal weer uitelkaar gehaald. Hij was veel te dik. Ik heb iets anders met het hartje gemaakt en ben bezig met een nieuw speldenkussen. Ik had hem op een etuitje genaaid. Maar voor dat dat etuitje er was heb ik er een genaaid en uitelkaar gehaald, vond ik niet mooi. Daarna weer opnieuw begonnen met een ander soort. Klittenband er verkeerd op genaaid, dus er weer af... Kortom een hoop werk voor niks. Helaas.
Het etuitje is nu wel af, maar laat ik nog niet zien. Hij is voor in de tas van de cursus. De "juf" van de cursus leest dit blog ook wel eens en zei mag het nog niet zien ;o) Dat is een verrassing voor als we de terugkomdag hebben. Dan is het voor haar ook nog een beetje nieuw.
Ik kan jullie wel vertellen dat het een leuk geheel wordt. De tas met alle losse spulletjes erbij. Ook heel leuk om te doen!

Deze foto wil ik jullie niet onthouden. Lieke wilde graag in mama's boekje lezen. En daar zat ze. Zo lief!


Voor nu nog een fijne avond en een goeie week verder.

Liefs van Janien

2 opmerkingen:

  1. Die gaten zien er wel heel spannend uit!Wat ik me afvraag ...maken de knopen de quilt niet heel erg zwaar?Waar ga je het voor gebruiken of is het gewoon alleen maar voor de lol?
    Leuk he om zo lekker te rommelen?

    BeantwoordenVerwijderen