In de uitverkoop!

maandag 6 februari 2012

Speldenkussen

In mijn vorige blogje schreef ik dat ik het afgelopen weekend een speldenkussen wilde maken. Dat is niet helemaal gelukt. Het patchworkje is klaar, maar het is nog geen kussentje.
We waren het afgelopen weekend weg met ons gezin, naar de Veluwe. Er moest dus een heleboel gedaan worden in een korte tijd. In de sneeuw spelen, zwemmen, naar de speelhal, naar de knutselclub en het liefst alles natuurlijk vaker dan 1 keer. En ook nog uit eten geweest. Niet veel tijd om lekker te handwerken dus. Maar dat geeft niet. Onze meiden hebben een topweekend gehad, dus wij ook.

Zaterdagmorgen was ik als eerste uit de veren en even alleen. Heerlijk vond ik dat. Het was helemaal niet zo vroeg meer, maar de rest besloot uit te slapen. Eerst heb ik eens een poosje naar de witte wereld staan kijken. Wat toch een mooi gezicht.


Daarna ben ik even lekker met mijn lapjes aan de slag geweest. In alle stilte... De avond ervoor had ik al wat stukjes getekend en nu de rest.
Dan kon ik daarna aan het naaien.Het uiteindelijke resultaat voor dit weekend is dus niet wat ik voor ogen had, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben het heerlijk gehad, zo met ons viertjes. Dat speldenkussentje komt er wel.
Misschien vanavond. Dan komt m'n mams hier en gaan we gezellig samen zitten naaien en handwerken.


Fijne week allemaal. Hopelijk kunnen we nog schaatsen en van het winterse weer genieten.

Liefs van Janien

1 opmerking:

  1. Het was natuurlijk prachtig weer om een weekend met je gezin weg te gaan. Maar dat je dan ook nog tijd vindt om iets creatiefs te doen vind ik knap.

    BeantwoordenVerwijderen