In de uitverkoop!

woensdag 8 februari 2012

Een speldenkussen in de sneeuw

Wat is het toch heerlijk weer. Van mij mag het nog wel een paar weken zo door vriezen. We zullen moeten afwachte, maar zolang het kan geniet ik ervan.
's Avonds lekker voor de buis met al jullie blogjes, die ik dan vaak lees en een kop thee. En moet je eens zien wat ik voor mijn verjaardag kreeg van mijn zwager en schoonzusje.


Handwerkbonbons! Hoe toepasselijk is dat! Ze hebben nu lang genoeg in de kast gelegen. Ik kan ze niet langer weerstaan. Dus langzaam aan verdwijnen ze. En niet alleen in mijn mond, heb ik gemerkt. Ze verdwijnen ook zonder dat ik weet waar naar toe ;o) Meer liefhebbers in huis dus.

Vanmorgen heb ik dan toch m'n speldenkussen afgemaakt. Zelf vind ik dat hij goed gelukt is. Ik heb er een soort blok van gemaakt en dat had ik nog niet eerder zo gedaan. Er zit een stukje klittenband onder. Het andere stukje wordt in de tas genaaid. Dan blijven ze bijelkaar.
Zijn jullie deze kleurtjes nog niet zat? Ik niet hoor ik vind het erg mooi.


En zo gaan we van een speldenkussen in de sneeuw naar een diepvriesla vol sneeuw. Ik zou zo graag ook eens stof willen verven met sneeuw. Dat gaat binnenkort gebeuren! De verf is besteld en komt waarschijnlijk morgen bij mij aan. De sneeuw wordt steeds een beetje minder, dus vandaar dat ik maar wat heb veilig gesteld. Vanmorgen heb ik met Lieke een la gevuld.
Misschien komt er nog wel verse sneeuw, maar dit is in ieder geval "in the pocket". Die wacht nu om gebruikt te worden. Tussen de wasmachine en de broodjes...En, wat denken jullie? Komt er een 11stedentocht. Ik hoop het wel. En dan het liefst zondag. Dan kunnen we lekker voor de buis om het te volgen. Maar goed. Vanavond weten we het misschien wel. Inge vertelde vanmorgen dat "een soort hoofden vanavond om 19 uur precies bij elkaar komen om erover te beslissen". Zo leuk vertelde ze dat.
We zullen het wel horen.

Fijne dag allemaal.

Liefs van Janien

3 opmerkingen:

 1. dat vind ik pas een goeie! Sneeuw bewaren in de vriezer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ja, dat speldenkussen is ook leuk, maar die drie uilen op een rijtje zijn echt geweldig.
  Groetjes Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf vind ik niet snel iets gek maar wordt jij niet voor gek verklaard?
  Want zeg nou zelf....wie bewaard er neeuw? Ik vind het een goede oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen