In de uitverkoop!

zaterdag 31 december 2011

De laatste dag van 2011

Ook ik kan het niet laten om op deze laatste dag van 2011 een blogje te schrijven, zoals vele anderen, denk ik. We kunnen allemaal terug kijken en zien wat de mooie en de verdrietige gebeurtenissen zijn geweest. Het is goed om daar even bij stil te staan, maar we kijken ook vooruit. Naar 2012. Wat zal dat jaar ons gaan brengen? Dat kunnen we alleen maar afwachten...

Voordat we definitief het nieuwe jaar in gaan wil ik jullie graag nog goed nieuws vertellen. Afgelopen donderdag is ons prachtige neefje geboren! Moeder en zoon maken het goed en vader ook. We gaan straks naar hem toe, in Amsterdam. Dat is een hele andere besteding van "oudjaarsdag" dan ik gewend was. Maar dat maakt niet uit. We kunnen vanmiddag even heerlijk knuffelen met dat lieve jochie. Ik voel me zo trots!
Ik had beloofd jullie het boxkleed te laten zien als hij geboren is. Dat zal ik dan dus nu doen. Dit is 'em:


Hopelijk vinden de kersverse papa en mama hem ook mooi. Ik vind het zelf goed gelukt, al zeg ik het zelf. Hij is lekker dik geworden.

Afgelopen kerst heb ik niet stil gezeten. Ik heb maar weer eens iets met de hand genaaid. Zo kon ik mooi bij de familie zijn en toch ook met mijn hobby bezig zijn. Meestal naai ik namelijk op de machine. Dan krijg ik ook nog eens iets af. Met mijn drukke baan en gezin komt er niet altijd evenveel van lapjes naaien en met de machine lukt dat wel.
Maar goed ik dwaal af...
Ik heb een schaaretuitje gemaakt. Helemaal weer mijn kleuren en het schaartje vind ik ook zo leuk. Hij past helemaal bij de stofjes (en bij mij).Misschien kan ik vanavond nog even wat maken. Het zal toch een lange avond worden, dus kan ik net zo goed wat doen ;0) Ik heb een heel mooi patroon gekocht van een hartje en een bloem. Het hartje wil ik graag gebruiken voor de tas waar ik mee bezig ben. Als het wat wordt zal ik het jullie laten zien.

Dit was mijn laatste blogje voor dit jaar. Ik ben toch erg blij dat ik het weer opgepakt heb. Nu kan ik mijn verhalen delen en ook van die van jullie genieten. Dat vind ik ook erg leuk. Ik hoop dat we elkaars blogs kunnen blijven volgen in het nieuwe jaar. Aan mij zal het niet liggen.

Voor nu wil iedereen een goede jaarwisseling wensen en het allerbeste voor het nieuwe jaar. Voorspoed en gezondheid voor iedereen.

Ik ga me nu klaarmaken voor vertrek naar ons kersverse neefje.

Lieve groet van Janien

6 opmerkingen:

 1. Fijne jaarwisseling en al het goeds voor het nieuwe jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is leuk geworden
  Daar zijn ze vast heel blij mee
  Alle goeds voor 2012
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig boxkleed, enig. Wist je al dat het een knulletje zou worden? gezien de mooie blauwe strik?
  Hoe heb je nu zo'n leuk schaaretuitje gemaakt? Heb je daar een patroontje voor of ben jij zo knap dat je dat gewoon uit de blote bol maakt!!
  Ik hoop dat het niet erg vind maar ik ga je toevoegen aan mijn blog. Ik vind het leuk om je te volgen. http://mirquilt.blogspot.com voor als jij het leuk vind om ook eens bij mijn gepruts en nog meer te komen kijken.
  Alle goeds voor 2012!!
  groet, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg mooi geworden. het was even zoeken waar "reacties" staan.. erg donker namelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Janien,

  Ben zo brutaal dat ik nog even terug kom op je schaarhoesje. Zou ik het patroontje van dat hoesje mogen hebben? Zou dat kunnen? Ik vind hem zo leuk.

  groet, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen