In de uitverkoop!

donderdag 7 maart 2013

Voorbereidingen

Jaaa! Het is zover.
Over een kleine twee weken ga ik mijn eerste "patchwork- en quiltencursus" geven. Met maar liefst 2 cursisten ;o) 
Ik had het eens beloofd aan een oud-collega en er komt ook een vriendinnetje. 

In het verleden heb ik heel wat workshop in sieraden maken gegeven, maar dat is alweer een paar jaar geleden. Dat ging prima. Maar dit is iets heel anders.

Nu ben ik dus wat aan het voorbereiden. Met ruim 12 jaar ervaring  zou ik dit toch ook moeten kunnen. Ik heb een hele cursus uitgewerkt op papier en ben nu het quiltje aan het maken. Toch vind ik dit wel spannend. Ik merk dat ik door de ervaring niet altijd meer stil sta bij hoe ik iets doe. Het gaat een beetje "vanzelf". Nu word ik weer wakker geschud.


 
Het is erg leuk om dit allemaal voor te bereiden, maar alles gaat met de turbo aan. Ik moest toch een keer een datum vaststellen... Misschien wel iets te snel, maar ja. Wie A zegt moet ook B zeggen. Het gaat gewoon allemaal door, dus ik zorg dat ik er dan helemaal voor ben. 

Fijne week nog en daarna lekker weekend.
Liefs van Janien

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk Janien, succes met les geven!!!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes! Altijd een beetje spannend....je weet het wel, maar als je alles ineens moet uitleggen is het toch een andere tak van sport.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat gaat helemaal lukken en je zult zien dat je er zelf ook ontzettend van geniet en er energie door krijgt.Groetjes, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel succes!! Gaat je vast lukken!!!
  groet, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen