In de uitverkoop!

maandag 18 februari 2013

Noeste arbeid

Gisteren ben ik met een lieve collega en mijn lieve mama naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest. Het was heel erg leuk en goed te doen qua drukte. We konden overal goed bij kijken. Heerlijk vond ik het. Ook om de andere takken van sport te bekijken.
 
Voor mijn oudste dochter kocht ik zpagetti. Ze heeft vrijdag op school leren vingerhaken en vindt het helemaal leuk. Dus ze is er al druk mee in de weer.
 
Voor de jongste kocht ik Hello Kitty belletjes en die wilde ze graag aan een ketting rijgen.
Daar was zij vandaag druk mee. En ook dd1 heeft een ketting geregen. Gelukkig heeft mama heel veel kralen. Die zijn uit m'n sieradenperiode.

 
Voor mezelf kocht ik natuurlijk mooie lapjes, 2 uilebelletjes, mooie klosjes en een pakketje om een maantasje te maken. En daar waren mama en ik druk mee vandaag.

 
 
We hebben onze tijd allemaal besteed aan hobby en knutselen en de meiden hebben nog heerlijk een hele poos buiten gespeeld.
Het was weer een fantastische dag.

Ik heb zelf flink doorgewerkt want ik wilde het tasje graag af hebben EN ook nog een speldenkussen EN een schaaretuitje maken. Waarom? Nou, omdat ik het leuk vind en niet omdat ik het nodig heb. Voor bij m'n applecore-project!
Het moet niet gekker worden hoor ik je denken, maar de kans is aanwezig dat het nog gekker wordt... ;o) Dit fenomeen is jullie vast bekend. Overal tasjes, bakjes of mandjes met alle benodigdheden erin.

Maar goed. Het is gelukt kan ik jullie vertellen. Nog geen 24 uur na de aankoop was het al klaar!Alleen nog een paar drukknoopjes aan het schaaretuitje. Zie hier de resultaten van de noeste arbeid van mama en mij.
 
Moet je eens zien wat een rommel we hadden. Geweldig toch?

  En hieronder de toebehoren die ik heb gemaakt. Voor en achterkant.


Deze dingen heb ik gemaakt van een candypack van Moda, Metropolitan.
 
Een gezellig geheel.
 
Met dit moois ga ik heel veel klokhuisjes aan elkaar naaien :o)
 
Fijne week en tot de volgende keer.
Liefs van Janien
 
 
 

7 opmerkingen:

 1. Wat een snelheid en wat een leuke spulletjes heb je gemaakt!
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw maandag is goed besteed! Het ziet er leuk uit, en die kleine hebbedingetjes maken het handwerk toch weer leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi tasje met toebehoren en wat heb je het supersnel gemaakt!
  Daar zal je veel plezier van hebben!
  Fijne dag,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke dingen. Vooral je belletjes vind ik leuk. Die heb ik niet zien liggen..... leuk hoor. Ik lees dat je dochter kan vingerhaken, dan is een haakvork ook wel leuk voor haar. Kijk maar eens op mijn blog, daar staat mijn dochter erop met een foto.
  Veel plezier nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad noeste arbeid, Leuk resultaat ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zo'n maantasje heb ik ook ooit gemaakt tijdens een workshopje. Maar wel met rits. Gebruik em nog steeds voor schaartjes, spelden ed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk deze gebruiksvoorwerpen, en zo sfeervol die stofjes! Een echte familiedag was dit!

  BeantwoordenVerwijderen