In de uitverkoop!

maandag 4 februari 2013

Applecore

Voorlopig zullen mijn blogjes wel vaak over de applecore gaan, denk ik. Dus ik hoop dat je dat leuk vindt. Ik ben er helemaal druk mee. Gisteren en vandaag ben ik weer een poos aan het tekenen en knippen geweest. (Gisteren vergeten een blogje te plaatsen, zoals ik had gezegd.)
 
Sorry, ik krijg de onderste foto niet recht...

En nu heb ik een soort van luxe-probleem:
Ik ben aan het twijfelen geslagen. De zwarte en witte lapjes (zie eerder blogje) die ik erbij had lijken er in mijn beleving nu toch niet zo bij te passen. Ik heb namelijk afgelopen zaterdag nog een aantal blauwe lappen gekocht. Die wil ik jullie graag laten zien. Ik ben er namelijk helemaal verliefd op. Op blauw! Dat had ik niet zo snel verwacht van mezelf, maar het is zo.

Alles, op 2 na, zijn nu van French General. Wel verschillende series, maar dat maakt me niet uit. Ze zijn echt prachtig en passen er goed bij elkaar, vind ik. Ik zou ze het liefst de hele dag om me heen hebben... Heerlijk.
Maar goed ik dwaal af. De zwart/witjes.
Of wat dacht je van deze kersverse grijsjes, zou dat wel kunnen? Ook net nieuw en erg mooi.
Tsja, moeilijke keus, terwijl ik denk dat ik mijn keus al heb gemaakt over de zwart/witjes.
Bij twijfel niet doen...
Over de grijsjes denk ik nog even na.

Maar om jullie niet alleen met de klokhuizen te vervelen zal ik ook tussendoor wel eens iets anders laten zien, want ik heb nog het een en ander op mijn lijstje staan. Er zijn nog wel wat dingetjes die ik tussendoor ga naaien.
Ik kom nu alleen zo goed als niet in mijn naaikamer. Ik mag de trap maar 1 keer per dag op en 1x per dag af, in verband met m'n knie. Die moet veel rust hebben om goed te kunnen herstellen. Het duurt mij allemaal wel een beetje veel te lang. Maar er is me verteld dat het allemaal goed komt. Daar vertrouw ik dan op. 
De dingen die ik nog wil doen, "moeten" op de naaimachine gemaakt worden, van mezelf. En die kan ik natuurlijk naar beneden laten halen door DH. Dat zou hij met liefde doen. Ik heb er alleen nog wel wat meer bij nodig en als ik dan wat vergeet moet hij zo vaak voor me naar boven en dat wil ik niet, dus nog even geduld.
 Al het goede komt langzaam ;o)
 

Fijne avond en tot de volgende keer.
Liefs Janien

3 opmerkingen:

  1. Wat je ook kiest, het zal beslist mooi worden! Denk er niet te lang over na...dan kun je helemaal niet meer kiezen [is mijn ervaring].

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je zou het eerste wat in je opkomt kunnen kiezen??? Die applecore, ook iets wat op mijn verlanglijstje staat! Trouwens, voordat ik het vergeet, de lapjes zijn binnen en ze liggen nu naast me, want ik wil ze toch even blijven aaien ;-) Prachtig hoor!!!Ben er erg blij mee!!! Dank je wel Janien, liefs en groetjes, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen