In de uitverkoop!

zaterdag 16 februari 2013

Feest!

Jeeeeej! Het is gelukt. We hebben ons dik vermaakt. Alles door elkaar.
Wel met enige zorg natuurlijk, want de lapje moeten wel mooi blijven en niet gaan rekken of rafelen. Dus niet erop staan en niet te stevig vasthouden als je je handen vol met moois hebt. Dat zou jammer zijn.
 
Willen jullie meegenieten? Kijk maar even dan. Ik plaats niet zo vaak foto's van mijn meiden op het www, maar dit wil ik graag met jullie delen.

Zo begon het. Heel bescheiden werden alle lapjes van elkaar afgehaald en losjes op de vloer "gegooid".
Dit is een groot deel van het geheel. En een mooi geheel, al zeg ik het zelf.


En daarna is het grote feest begonnen! Wat hebben we een lol gehad. De meiden met de lapjes en ik met het foto's maken en van mijn schatten genieten.
 

En nu is het naaien begonnen. Na een aantal weken van tekenen is de tafel leeg geruimd. Ik heb wat dat betreft een tolerante DH. Alles kon gewoon blijven liggen.
Het tekenen heeft lang geduurd, maar nu is het eerst klaar.
Foto's van het naaiwerk volgen de volgende keer. En ik kan jullie vertellen: het wordt ERG mooi!

Fijn weekend allemaal.
Liefs van Janien

 

6 opmerkingen:

 1. Oh, wat een feest. ha ha. Ik had graag even mee gedaan. Veel plezier met het aan elkaar naaien.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig wat een leuke foto's en zo te zien hebben je meiden er veel plezier aan beleefd. Vooral die met de lapjes die door de lucht vliegen vind ik super, de lol spat er af! Veel plezier bij het in elkaar zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janien, wat een lekkere meiden... Dan mis ik dochters... wacht nog op een leuke schoondochter die mijn lapjesmanie deelt...
  Fijn Weekend Sis

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat superleuk die gezichtjes, die hebben er lol in. Iets wat vast niet elke dag mag en dan opeens mogen ze "los". Ik zal deze foto's maar niet aan jongste kleindochter laten zien (2,5) want die gaat direct alle dozen op z'n kop zetten. Die is altijd wel in voor een pretje!!
  groet, mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's!! Heerlijk, zo'n lapjesregen....en dat je quilt heel leuk gaat worden kan ik begrijpen...zeker met deze herinnering in je hoofd. Die gezichtjes vergeet je nooit meer....;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien idd een groot feest. Wat een plezier. Xxx mama

  BeantwoordenVerwijderen