In de uitverkoop!

maandag 27 augustus 2012

Deel 1 voor de "metamorfose" is klaar

Jaja, de kussentjes zijn af! Vandaag weer een gezellig dagje met m'n moeder zitten "prikken", zoals we dat zelf vaak noemen. Vanmiddag hebben we zelfs nog een poos buiten kunnen zitten. Heerlijk in het zonnetje. Dat verveelt toch nooit, mooi weer.
Maar goed, ik dwaal af. Zoals jullie weten ben ik helemaal weg van de stoffen die ik heb gebruikt voor de kussentjes. Diezelfde gebruik ik ook voor de klassieke quilt en voor nog wat andere projecten hier in huis. Wat die andere projecten zijn zal ik later laten zien. Ik weet namelijk zelf nog niet zo goed wat ik ermee aan moet. Ik ben wel helemaal verliefd op de kussentjes.
Pas als ik alles wat ik wil maken klaar heb voor ons "nieuwe" interieur ga ik alles in de kamer leggen, zetten, hangen. Dan nodig ik m'n zusje uit en kunnen we lekker samen aan het stylen. Zij is heel erg creatief op dat gebied en daar maak ik zo nu en dan dankbaar gebruik van. Ik zou het zelf ook kunnen, maar samen is leuker en ze heeft soms heel verfrissende ideeën.  Dat wordt dus nog even geduld. En geduld is best moeilijk als je iets heel mooi vindt, toch?

Hier zie je de kussentjes:

Over verliefd gesproken, ik wil nog even een leuk momentje met jullie delen. Toen ik gisteren bezig was met de lapjes voelde dat zoals altijd heerlijk. Toen ik later met DD1 daarover praatte zei ik ook dat ik verliefd ben op de stofjes. Nou, dat was toch wel heel erg raar, vond zij. "Mama, hoe kun je nou verliefd zijn op stofjes?"vroeg ze zich hardop af. Tja, ik denk dat je dat niet kunt begrijpen als je zelf het gevoel niet kent... Ik kon het ook niet precies uitleggen hoe het voelt.

Fijne week allemaal.
Liefs van Janien


1 opmerking:

  1. Wat een leuke kussens. Om verliefd op te worden.
    Groetjes, Mascha

    BeantwoordenVerwijderen