In de uitverkoop!

zondag 28 september 2014

Even wat anders

Een crea-blogje over eens wat anders...
Gisteren ben ik met onze twee dochters met iets anders bezig geweest dan met lapjes, maar het was heel gezellig en het resultaat is superleuk. Ik wil het toch graag met jullie delen.

We zijn bezig geweest met "string art".
Meestal wordt dat gedaan op hout, maar wij zijn even door de Action gelopen en we hebben kurken onderzetters gehaald. Het grote voordeel hiervan is dat het voor de kids veel makkelijker is om de spijkertjes erin te slaan.


We hebben de onderzetter eerst geverfd met Home Deco verf van de Ac en met de föhn gedroogd. Anders duurde het veel te lang voor de dames voordat hset droog was😉. 

Daarna dus de spijkertjes erin tikken en vervolgens met de mooie garens aan de slag. Ook van de Ac. Van die mooie kleine bonbon bolletjes.Ze hebben de kleuren gekozen die opa mooi vindt, want ze zijn voor hem. Opa is morgen jarig.
Daarna nog een mooie tekening/kleurplaat gemaakt en daarna samen in een mooie doos met strik erom. Ook van de Action😉

Het lijkt wel een promotiepraatje voor de Action, maar dat is het niet, hoor. Soms kan het gewoon handig zijn dat je weet waar iets vandaan komt, toch? Ennuh, ik heb geen aandelen van deze topwinkel😉

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk!
    Is idd makkelijk, als je weet waar je de spullen kan kopen

    Corrie t

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hee, wat een leuk idee is dit. Dat ga ik aan mijn vriendin die juf is doorgeven. Leuk handvaardigheid les idee. Haha, en een leuke knutsel met mijn neefje en nichtje als ik mag oppassen.

    BeantwoordenVerwijderen