In de uitverkoop!

zaterdag 13 september 2014

Druk (?!) maar ZO leuk!

O, o, o ik ben zo vreselijk druk met van alles dat ik het bloggen bijna vergeet... Ook druk met leuke dingen, hoor :o) (Heet dat dan ook druk?)

Ik ben volop met m'n DJ bezig. 
En er zijn nog twee (!) andere projecten die zich hebben laten zien en die MOET ik maken.
Één daarvan is de hexagonnenquilt. Die ben ik al druk aan het voorbereiden. Dat weten jullie. 
Op de ander ben ik verliefd geworden in Schildwolde. Bij de Frottende Freule. (Door mij voor het gemak Freule genoemd.) 

En dat is zo gebeurd: Een aantal weken geleden was ik bij de Freule de winkel. Ik kreeg de nodige informatie en instructies over hoe het werkt in de winkel en hoe daar gewerkt wordt. Er zou over twee weken een "open huis" zijn. Twee hele dagen en daar mocht ík helpen! Helaas kon ik maar 1 dag komen, omdat ik die week ook vijf dagen in de apotheek aan het werk was. Maar dat heeft de pret niet gedrukt. Het was een droom die uitkwam. Werken in een quiltwinkel. Een hele dag lang!

Eerst even oefenen.

En twee weken later voor het echie. Het was een supergezellige dag met veel
lieve en enthousiaste mensen. Ik heb weer veel geleerd.

En daar hing Miss Matty... Ik was op slag verliefd. Die quilt die moet ik ook maken. Zo prachtig! De stofkeuze was perfect en de kleuren ook. Deze foto is van haar site en niet diegene die in de gang hangt bij de Freule.

Gelukkig heb daarvoor nog geen materialen in huis. Dat klinkt misschien raar, maar anders zou ik helemaal niet meer kunnen slapen. Ik vind het zo vreselijk leuk om met al die prachtige stoffen bezig te zijn dat ik het liefst niets anders meer zou doen, in m'n vrije tijd.
Want natuurlijk heb ik ook mijn twee allerliefste dochters en DH die de nodige aandacht verdienen en vriendinnen en werk en m'n huis(houden) en...

O, o, o wat kan je het druk hebben...

Fijn weekend allemaal en hopelijk tot snel.
Liefs, Janien

3 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend gaaf om in een quiltwinkel te mogen helpen. Een droom.

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. piep, oh wat leuk dat je droom uitkwam, zaaalig lijkt me, en spannend toch ook wel en geloof graag dat he op die quilt verliefd werd knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig leuk dat je in een quiltwinkel mocht werken. Dat lijkt mij ook zo énig !
  Ik zag op je blog dat je ook graag het web op gaat om voor leuke ideeën te kijken. Zit je ook al op Pinterest ? Dat vind ik zelf helemaal geweldig ! Mocht je op mijn borden willen kijken (ik heb er een aantal over quilts), dan kun je zoeken op mijn naam 'Patricia Kockelkoren' en 'Pinterest'. Veel plezier. Ik ben benieuwd of jij er ook nog wat leuks tussen vindt.

  BeantwoordenVerwijderen