In de uitverkoop!

zondag 23 februari 2014

Druk bezig

Inmiddels is het alweer een week geleden dat de handwerkbeurs in Zwolle was. Daar ben ik zaterdags geweest met een collega en m'n schoonmoeder. Heel erg leuk en gezellig. We hebben een hoop gezien. En wat was het druk bij de garenkramen. Zo leuk om te zien. Ik heb zelf ook nog 2 grijze en 2 donkerblauwe bollen meegenomen van Stylecraft.
 
Ik heb me goed kunnen inhouden (vind ik zelf)  en toch was ik een klein kapitaaltje kwijt. Hoe kan dat toch...
Heb voor mam en mezelf nog wat extra achtergrondstof kunnen scoren voor de Dear Jane. Je kan maar beter wat teveel hebben aan het einde van de reis, dan net tekort.
 
Een vingerhoed en naalddoorhaler, die was ik namelijk kwijt. Alles op de kop gehad.
En wat vond ik vanmorgen? Ja hoor , inderdaad... Nu heb ik dus 2 van beide. Kan ook handig zijn, maar wel een beetje overbodig nu.
 
En nu het leukste wat ik heb "gescoord". Een moderne punnikklos voor DD2. Daar is ze zondagmorgen direct mee aan de slag gegaan. En leuk dat ze het vind! Voor DD1 had ik laatst een set breiringen met garen gekocht bij de Action. Daar was ze nog niet mee bezig geweest, dus ook zij was zondagmorgen van de partij in mijn naaikamertje.

 
Met als gevolg dat we om half negen 's morgens al gezellig creatief bezig waren, in de pyama. Voor mij enorm genieten. Heerlijk om die kleine handjes zo bezig te zien.
Ik voel me zo trots op onze mooie meiden.
 
Zelf heb ik 's middags m'n huiswerk van de CAL2014 gehaakt en vanmorgen het huiswerk voor deze week. Het wordt al een mooi geheel. Ik ben er erg tevreden over.
Helaas de foto op z'n kant...
Op dit moment heb ik de muziek lekker hard aan staan en ik kan je vertellen dat het best lastig is om te typen als het zo lekker klinkt. Als ik alles zou laten staan zoals ik het typ snappen jullie er vast niks van :o)
Keihard Madonna aan.
Gisteravond een bijzonder gezellige en onverwachte avond gehad met m'n 2 lieve zusjes en partners en veel muziek geluisterd. Nu ben ik dus helemaal "into the music".
 
De eerste rij quilten van de DJ is klaar en de helft van deze rij zit nu aan elkaar.
Ook hier ben ik zeer tevreden over en erg blij mee.


 
Een blogje met van alles en nog wat. Er wordt van alles gedaan hier. Nu weer aan de slag.
 
Ik swing lekker de dag verder door.
Geniet allemaal van deze zonnige zondag.
Liefs van Janien

2 opmerkingen:

  1. Hallo
    Heel mooi ,maar de DJ maak je deze Quilt as you Go aan elkaar?Ik ben verbaasd en heel benieuwd.
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. o wat leuk zeg, van die creatieve meiden. Leuke punnikklos, die ken ik nog niet. mijn dochter heeft de klos van clover, die lijkt er wel heel veel op. Heerlijk hoor, vooral stimuleren dat creatieve. Ze doen het al zo weinig op school, althans hier wel.

    BeantwoordenVerwijderen