In de uitverkoop!

zondag 21 oktober 2012

Vogeltjes

Een tijdje geleden zijn mijn zusje en ik samen begonnen aan het maken van vogeltjes. Die zijn nu klaar. Zij heeft mooie zwart/wit/grijze gemaakt en ik heb ze van French General en een ander stofje gemaakt. Was leuk om te doen. Nu eens kijken of ik een plekje voor ze kan vinden. En anders moeten ze even wachten. Ik heb ze namelijk gemaakt om aan de lamp boven de eettafel te hangen. Daar is alleen nu geen plek. Daar hangt nu herfstversiering. Allemaal poppetjes en dingetjes van vilt. Zo'n herfstbak maken we elk jaar. Eerst samen het bos in en dan de bak maken.

Hieronder zijn de vogeltjes:


 
 
 
In de toekomst zullen de foto's van een betere kwaliteit zijn. Maar dat is weer een heel ander verhaal. Ik was namelijk gisteren jarig en ik kreeg een superdeluxe spiegelreflex camera van mijn man en dochters, ouders met partners, schoonouders en zusje. Had DH in het diepste geheim geregeld. Ik was helemaal overdonderd en ben er nog steeds ondersteboven van. Wat een fantastisch apparaat.
We gaan straks naar het bos, lekker wandelen. Jullie begrijpen dat dan het fototoestel meegaat. Lekker uitproberen.
 
 
Fijne zondag nog!
Groetjes van Janien

4 opmerkingen:

 1. Mijn verlate felicitaties en nog vele jaren wens ik je toe. Zo, wat een leuk cadeau!!! Geniet er maar van. Enne...je vogeltjes zijn erg leuk geworden, nu nog een plaatsje zoeken.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. De vogeltjes zijn erg lief om te zien.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag en wat een fantastisch kado heb je gekregen. De vogels vind ik ook supermooi. Leuk, zo'n stel bij elkaar. Mooie stof ook. Groetjes, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke vogeltjes. Gaaf! Kwam zomaar even op je blog, ziet er goed uit.Groet van Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen