In de uitverkoop!

zondag 9 oktober 2011

Klaar!

Hoera! Mijn project is af.
Ik ben zelf zeer tevreden. En mijn DH gelukkig ook.
Het heeft de naam "Free spirit" gekregen. Ik heb hier namelijk mijn fantasie het werk laten doen. Geïnspireerd door het werk van Ineke van Unen.
Het was erg leuk om te doen, maar het is toch ook weer fijn om iets afgerond te hebben. Er zitten namelijk ook nog zoveel andere dingen in mijn hoofd om te maken. Maar dat zullen jullie allemaal wel hebben...
Voor nu slechts een tipje van de sluier. Ik heb er namelijk plannen mee en ik weet niet of het dan al geshowd mag zijn.
Ik kan jullie vertellen dat het in ieder geval geheel in mijn stijl is. Diegene die mij een beetje kent kan het dus misschien een beetje raden.

Het weer is zeer geschikt om lekker in huis te rommelen. Vanmorgen de lapjes van mijn "finished object" netjes opgevouwen en weer mooi in de kast gelegd. Stofzuiger door de kamer en een natte lap en ik ben weer klaar voor iets nieuws.

Een volgend project ligt alweer klaar.
In ieder geval moet ik aan de slag met een tas. Daarvoor volg ik een cursus en het huiswerk moet natuurlijk wel op tijd af. Eerst mag ik aan de slag met 3 meter flying geese! Ik denk dat ik dat morgen maar ga tekenen. Woensdagmiddag naar mijn favoriete stoffenwinkel in Nieuw Buinen en dan kan ik ook aan de slag met naaien.

Fijne zondag nog.
Quiltgroet van Janien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten