In de uitverkoop!

woensdag 7 januari 2015

Zondagwerkje

Afgelopen zondag heb ik een lekkere "rommeldag" gehad. Eerst even lekker op internet aan het neuzen geweest en daarna op m'n hobbykamer wat aan het opruimen. Daarna was het tijd om het geen waarvan ik een patroon had gevonden te maken.

Het is een allerachattigst speldenkussen. Twee weken geleden had ik nog besloten  dat ik geen nieuwe nodig had en nu kwam ik deze tegen... Ik kon er geen weerstand aan bieden.


Een lief vogeltje. Zo leuk! Van een Amerikaanse site. DIY Dish. Ze hebben er allerlei leuke projecten op staan. Met YouTube filmpjes.

Ik heb er niet 1 gemaakt, maar 2. Ook een voor m'n liefste mam. Ze was er heel blij mee 😃.


Ik heb zelf de knoopjes en het hangertje erbij bedacht. 
Zie ze eens gezellig zijn samen.

Allebei blij.

Tot de volgende keer.
Liefs, Janien

2 opmerkingen:

  1. Was al weer even geleden dat ik op je blog had gekeken. Wat een schattige vogeltjes en je hexagonnen zijn ook prachtig. Op je Dear Jane blokjes ben ik wel een beetje jaloers. Ik heb 1 blokje al 3x keer gemaakt en ik ben helemaal niet tevreden. Toch wil ik hem maken, dus heb ik besloten dat ik het met paperpiece ga doen.Misschien ook
    een beetje kleiner. We kunnen niet allemaal Jane zijn toch? Gelukkig heb ik de site That quilt ontdekt dus misschien komt het dan toch wel goed! groet, Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen