In de uitverkoop!

woensdag 28 januari 2015

Blokkenboek

Een paar weken geleden, op een zondag, heb ik een blokkenboek gemaakt. 

Vantevoren had ik al heel wat zoek- en speurwerk gedaan op het www. Daar zag ik de mooiste exemplaren voorbij komen. Ik heb er geen patroon van gevonden en het dus uit m'n hoofd gemaakt. Dat was heel erg leuk en leerzaam. Ik heb er weer veel van geleerd. 
Van een prachtige linnen stof. 

Toen m'n mam de volgende dag kwam liet ik hem vol trots zien. En wat denk je wat? Ze vond hem prachtig! Mooi met een etuitje en een vakje voor de schaar en een plekje voor wat speldjes. En natuurlijk lintjes om hem dicht te knopen.

En eigenlijk past hij perfect bij haar naaispulletjes. Dus heb ik besloten om hem aan haar te geven. En ze is er zo blij mee! Dat voelt voor mij heel goed.
Ik kreeg een dikke smok en een dikke knuffel 😊.

Ze heeft hem direct in gebruik genomen voor haar Dear Jane blokjes.

En nu, nog een maken? Dat weet ik nog niet. Ik denk dat het een rol gaat worden. Weer een mooi projectje voor een luie zondag 😉.
Zodra hij klaar is laat ik het zien.

Fijne week nog.
Liefs, Janien

2 opmerkingen:

  1. Mooi en handig geworden jouw map. En leuk dat jouw moeder hem direct in gebruik heeft mogen nemen. Ik ben met een (Dear Jane) rol bezig. Ook met vilt voor de blokjes en een bakje voor schaartje en speldenkussentje. Was een workshop bij Willeke van Fat Quarters in Culemborg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke blokken-map en dat je het hebt weggegeven aan je mam is wel zo lief!

    Liefs, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen