In de uitverkoop!

donderdag 22 november 2012

Even uit de running...

Even een kort berichtje van mijn kant. Het is alweer even geleden, vandaar.
Ik heb even niet zoveel laten horen en zien, omdat ik een operatie aan mijn knie heb gehad. Niets ernstigs, maar wel een verveldende ervaring, helaas. De artsen en de verpleging waren heel lief voor me. Daar ligt het niet aan. Alleen de operatie is me tegengevallen en het herstel gaat me ook niet snel genoeg. Uiteindelijk is het vandaag pas een week geleden, maar ik had eigenlijk vandaag wel wat verder willen zijn in het herstelproces. Volgens de arts mag ik morgen weer fietsen, maar daarvoor moet ik wel m'n knie voldoende kunnen buigen. Dat lukt nog niet. Dus rustig aan en stap voor stap...
Nu zit ik natuurlijk veel "stil" om m'n knie rust te geven. Dat geeft me de tijd om m'n handen flink aan de slag te zetten. En dat doe ik dus ook maar. De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met een wintermandala van vilt. Zo schattig! En ook nog af. Vorig jaar in november had ik het pakket gekocht op de beurs in Arnhem en nu in november is het klaar. Er moeten alleen nog een paar kraaltjes op voor de ogen van de sneeuwmannen, maar die liggen in de kast op m'n zolderkamer en bij die kast kan ik nu niet zo gemakkelijk komen. Dus dat komt als ik weer wat makkelijker uit de voeten kan.
Hieronder kun je een plaatje ervan zien. Van mijn eigen heb ik nog geen foto. Hij ziet er ook iets anders uit dan het origineel. Dat vind ik dan wel weer leuk. 
http://www.atelierdeklaproos.nl/product/wintermandala-patroonblad 
Nu ben ik maar weer aan de slag gegaan met de kwart-log-cabins. Altijd een leuk werkje om te doen.
Misschien ziet dit bericht er een beetje raar uit, maar dat komt omdat ik hem via de Ipad gemaakt heb, voor de eertse keer. Even uit proberen dus...

Hopelijk tot snel.
Liefs Janien
3 opmerkingen:

  1. Van harte beterschap gewenst en ik hoop dat je snel weer lekker op de been bent. En net wat je zegt, gelukkig hebben we onze handen om mooie dingen mee te maken. Ik wens je veel sterkte toe. Groetjes, Marleen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel beterschap want het lijkt me vreselijk om niet mobiel te zijn. Gelukkig doen je handen het nog wel

    BeantwoordenVerwijderen