In de uitverkoop!

zondag 6 maart 2016

Dear Jane vorderingen

M'n 200ste blogje! En het gaat weer over m'n Dear Jane... 

Vrijdag hadden de kids nog vakantie en ik had een dagje vrij. We zijn gezellig met mam bij m'n lieve zusje geweest om een dagje te freubelen.
De meiden hebben geverfd, een cake gebakken en getekend, mam is aan breien en borduren geweest, zuslief heeft houten sterren geverfd voor op de kamer van haar lieve Tim en ik? Ik heb uiteraard achter de naaimachine gezeten. 

Vrijdag en vandaag heb ik weer zeven punten genaaid. Het schiet mooi op zo.


Bovenstaande zijn van vrijdag en vanmorgen en er kwam er op de valreep nog een bij vanmiddag.

Alle punten die ik naai zijn al voorbereid in m'n blokkenboek. Dat scheelt een hoop tijd tijdens het naaien. Op het moment dat ik de blokken klaar leg in m'n blokkenboek weet ik meteen of ik geen stukjes heb vergeten om te tekenen. Erg handig en overzichtelijk.

Vanmiddag heb ik ook van de punten die klaar zijn gestreken en de achterkanten voorzien van lijntjes waarlangs genaaid moet gaan worden. 

Nu liggen er nog een aantal punten die helemaal genaaid moeten worden en nog wat waar op geappliqueerd moet worden. Het einde komt heel langzaam in zicht. Komende zomer ben ik er 3 jaar mee bezig (geweest). Het doel is om haar voor de zomer klaar te hebben. En daar heb ik heeeel veeeel zin in.

Vanavond lekker voor de buis, denk ik en hopelijk morgen nog een weer naaien.

Tot snel.
Lief, Janien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten