In de uitverkoop!

zondag 25 september 2011

Daar ben ik weer!

Na een hele tijd twijfelen of dit toch wel echt iets voor mij is, heb ik besloten dat ik er voor ga. Een blog is een soort dagboek. Dat is alleen maar leuk heb ik besloten.
Nu ik heb gelezen op het prikbord hoeveel ellende er is in blogland, kan ik maar beter de mijne koesteren en lekker gebruiken. Hopelijk is er nog iemand die dit leest...

De afgelopen maanden heb ik zeker niet stil gezeten en verschillende dingen gemaakt. Vanaf nu zal ik dus ook weer actief foto's maken. Dan kan ik jullie weer wat laten zien.
Tussendoor heb ik een speldenkussen gemaakt voor mijn zusje. Heel simpel, maar met een leuk resultaat. Ze was er heel blij mee.

Nu ben ik (nog) bezig met mijn "Ineke-van-Unen-project". Dat is bijna klaar. Ik ga dus maar snel aan de slag. Ik heb nu even het rijk alleen. Onze meiden zijn lekker bij opa en oma aan het logeren en manlief is aan het mountainbiken.
Dit was 10/11 september tijdens de 24-uurs race in Baggelhuizen. Heel stoer. 24 Uur fietsen met een team met allemaal van die stoere mannen.

Nu snel aan de slag en tot snel.

Quiltgroet van Janien

2 opmerkingen:

  1. Hallo Janien,

    Ook ik ben zo'n twijfel blogger, veel lezen bij anderen maar het-zelluf-doen schiet er nogal eens bij in. Toch ben ik van plan om er regelmatig iets op te zetten, al is t alleen maar om 'later'nog eens iets op te kunnen zoeken.

    Groet,
    en suc6 met quilten en bloggen

    BeantwoordenVerwijderen