In de uitverkoop!

woensdag 15 december 2010

Coverlet Red

Zo, dat was een lange "radiostilte" van mijn kant. Helemaal geen blogjes. Maar...er is weer nieuws onder de zon.

Afgelopen zomer heb ik in Zutphen een heel mooi pakket gekocht. Ik was er meteen verliefd op. Dat was tijdens een gezellig dagje treinen met m'n dochter en moeder. Heel gezellig. En ik zeg het nog maar eens weer: wat een leuk winkeltje!

Afgelopen week ben ik van start gegaan. Eerst nog maar eens goed de beschrijving lezen en daarna stof meten en knippen of snijden. Ik heb vaak even wat opstart problemen. Moeite om met het nieuwe en onbekende te beginnen. Maar ik ziet het altijd als een nieuwe uitdaging! Wat dat betreft moet het toch goedkomen.
Zo had ik ook de vierkanten getekend en die was ik aan het knippen. Er kwam iemand aan de deur, dus ik liep erheen. De man moest bij onze dakkapel zijn. Lekkage. Heel even was ik dus uit de kamer vandaan. Kom ik terug zegt Lieke: "Ik heb jouw lapjes knipt." Aaah nee toch? Ja hoor. Drie blokken verknipt! Heel schattig dat ze wilde helpen, maar niet handig. Wat nu???
Petra Prins heeft de stof niet meer, maar gelukkig kon iemand van het prikbord mij een site geven waar ik het nog kan bestellen. Gelukkig maar.

De ruiten zijn op de stof gespeld en inmiddels vastgenaaid. Ik vind het zelf helemaal leuk. Misschien kan ik vanavond nog wat doen. Als ik puf heb...Op naar de volgende etappe.
Voor nu wens ik jullie allemaal nog een fijne dag.
Liefs van Janien

1 opmerking:

  1. Een leuke winkel he, Petra Prins.
    Ik woon er gelukkig in de buurt.
    Fijn dat het met de stof nog goed is gekomen en Je creatie is super.
    Groetjes, Marleen.

    BeantwoordenVerwijderen